Gyakran ismételt kérdések

Kérdésed van? Válaszolunk!

Mi a célja ennek a weboldalnak?

Ez a weboldal azért jött létre, hogy mindenki számára lehetőséget adjon, saját temetése megszervezésére. A KrizantÉN  űrlapok diszkréten őrzik végső utunk tervét. Nem csak utolsó akaratunkat segít valóra váltani, de a  hozzátartozóknak is támaszt nyújt számos, nehéz döntés meghozatalában. A temetéshez rengeteg kérdés és kívánság társul, amik ha életünk során megválaszolatlanok maradnak, akkor halálunk után már csak sejtések alapján dönti el – helyettünk – valaki.

Milyen űrlapok közül választhatok?

Egy rövid és egy hosszú űrlap közül választhatsz.

Végső búcsú 1 (rövid űrlap): A fiatalabb korosztály számára ajánljuk, akik csak a legfontosabbakat szeretnék a szeretteik tudtára adni, a végső búcsújukkal kapcsolatban.

Végső búcsú 2 (hosszú űrlap): Idősebb korosztály ill. betegek számára ajánljuk. Már többször foglalkoztatott a halál és a temetés gondolata? Vettél részt olyan temetésen, ami egyáltalán nem tetszett? Volt olyan hozzátartozód, aki semmit nem mondott a temetési terveiről? A hosszabb kérdőívünk segítségével garantáltan a hozzátartozóid segítségére leszel.

Mit tegyek, ha a rövid űrlapot vettem meg, de mégis a hosszút szeretném?

Ez esetben csak a különbözetet kell kifizetned! Írj nekünk az info@krizanten.hu e-mail címre és
elküldünk egy kuponkódot, ami csökkenti a “Végső búcsú 2” árát. 

Üzenetedben tüntesd fel az e-mail címed és azonosító számod!

Mi történik, miután kitöltöttem az űrlapot?

Az űrlapot elmentjük és megőrizzük. Pár napon belül, postai úton kapni fogsz egy levelet a megadott címedre.

Mit tartalmaz a boríték, amit kapni fogok?

A boríték egy matricát tartalmaz, amit a TAJ-kártyád hátuljára ragaszthatsz. Ezen az szerepel, hogy kitöltöttél nálunk egy űrlapot, a honlapunk elérhetősége, valamit az ügyfélszámod.

Mit csináljak a matricával?

Ragaszd fel a TAJ-kártyád hátuljára. Fontos információk vannak rajta. Halál esetén ebből tudhatják a hozzátartozók, hogy valaki tag volt nálunk és kikérhetik tőlünk a temetési tervet. 

Mi az ügyfélszám?

Ügyfélszámodat a kérdőív vásárlásakor kapod meg. Ez szerepelni fog a matricádon is. Ez alapján azonosítunk a rendszerünkben, illetve a hozzátartozók ezzel kérhetik ki az űrlapot.

Hogyan fogják tudni a hozzátartozóim, hogy kitöltöttem az űrlapotokat?

Ez nagyon egyszerű: elmondhatod nekik! Ha mégsem szeretnél beszélni róla, akkor add meg max. 3 hozzátartozód E-Mail címét és mi egy diszkrét üzenet formájában értesítjük őket arról, hogy tag vagy nálunk. Az űrlapodat nem küldjük el nekik.

Ezen kívül a TAJ-kártya hátuljára ragasztott matrica is segít, hogy szükség esetén, hozzátartozóid tudomást szerezzenek az űrlapodról.

Módosíthatom az űrlapomat/adataimat?

Igen! Ha módosítani szeretnél a tartalmán, akkor bármennyiszer újra ki tudod tölteni és beküldeni.

Hogyan tudok fizetni?

Lehetőséged van fizetni PayPal-on vagy bankkártyával – Stripe-on keresztül. Vásárláskor átirányítunk az általad választott fizetési oldalra, ahol csak követned kell az instrukciókat.

 

A webshopban bruttó árak vannak feltüntetve?

Igen, az árak minden adót tartalmaznak. (Alanyi adómentes vállalkozás által kibocsátott számlát állítunk ki.) 

Hány éves kortól vehetem igénybe az űrlapot?

18 éves kortól.

Nem találtál választ a kérdésedre?
Írj nekünk egy E-Mailt az info@krizanten.hu -ra, mielőbb fel fogjuk venni veled a kapcsolatot.